Kuinka aktivoida PayPal-pankkikortti?

Etsitkö parhaillaan ohjelmistoa, jonka avulla voit kätevästi lähettää ja vastaanottaa rahaa ilman vaikeuksia? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee valita PayPal mahdollisimman pian. Se on eräänlainen maksutapahtumasovellus, jonka avulla voit helposti huolehtia taloudellisista tarpeistasi mukavasti kotona tai toimistossa.

Voit käyttää tätä alustaa miltä tahansa tekniseltä laitteelta, jolloin voit parantaa tehokkuuttasi laajalla marginaalilla. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa oppia lisää tämän ohjelmiston ja sen ominaisuuksien toiminnasta PayPal tuki tiimin avulla mahdollisimman pian.

Yksi tämän alustan parhaista osista on, että tarvitset vain luotto- tai maksukortin pankkitilisi yhdistämiseen asianmukaisesti. Tällä sovelluksella on myös erittäin luotettava käyttöliittymä, joten voit olla rauhassa tietäen, että pystyt saavuttamaan tärkeimmät tulokset onnistuneesti.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää luotettava maksujärjestelmä, kuten PayPal, älypuhelimeesi, kannettavaan tietokoneeseen tai älypuhelimeen? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että PayPal tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit käyttää PayPal-debit-kortin aktivoimiseen. He ovat:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata PayPal sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi

  2. Kun pääikkuna avautuu, napauta kohtaamasi Lompakko-välilehteä

  3.Saat luettelon vaihtoehdoista, valitse PayPal Debit Card -vaihtoehto

  4.Näyttöön tulee toinen sivu, joka pyytää muutamia tietoja, täytä laatikot asianmukaisesti

  5.Napauta Aktivoi kortti täyttääksesi tarpeitasi

Soita PayPal asiakaspalvelu numero, jos et ole suorittanut mitään yllä olevista ohjeista.

Aiheeseen liittyvähaku – Kuinka poistaa PayPal kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?


Design a site like this with WordPress.com
Get started